Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

10 ιστορικές φωτογραφίες με αναπάντητα ερωτήματα

Είναι μερικές φωτογραφίες που όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν πρόκειται να δοθεί μία πειστική απάντηση για το περιεχόμενό τους ή το μυστήριο που τις καλύπτει.


mysterious_1.JPG
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπετε μία ομάδα παιδιών, όμως αν προσέξει κανείς την φωτογραφία, υπάρχει ένα επιπλέον χέρι σ' αυτή. Ο νεαρός που τράβηξε την φωτογραφία τονίζει ότι δεν υπήρχε άλλος σ' αυτή, ενώ κάποιοι πιστεύουν ότι είναι το χέρι εξωγήινου.
mysterious_2.JPG
Κατά την στιγμή της δολοφονίας του Κένεντι, δίπλα από το αυτοκίνητο του προέδρου, υπήρχε μία μυστηριώδης γυναίκα η οποία τραβούσε φωτογραφίες. Στις έρευνες του FBI μετά την δολοφονία, η συγκεκριμένη γυναίκα που ονομάστηκε "Κυρία Μπαμπούσκα", δεν βρέθηκε ποτέ, ούτε και οι φωτογραφίες τις οποίες τράβηξε.

mysterious_3.JPG
Το μυστηριώδες UFO σε πίνακα του 15ου αιώνα. Στον πίνακα με την Παρθένο Μαρία, εμφανίζεται μία εικόνα ενός UFO που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την ύπαρξή του, αφού η ύπαρξη εξωγήινων την συγκεκριμένη χρονική περίοδο ήταν άγνωστη.
Αυτό που κάνει πιο μυστήριο τον πίνακα, είναι πως ένας άνδρας με τον σκύλο του παρατηρούν το UFO στον ουρανό.

mysterious_4.JPG
Ο Bigfoot της Φλόριντα για πολλούς για πάνω από 30 χρόνια ήταν αστικός μύθος, όμως το 2000 αυτό άλλαξε. Μία γυναίκα υποστήριξε ότι κατάφερε να βγάλει φωτογραφία τον Bigfoot. Η φωτογραφία στάλθηκε στον σερίφη της πόλης, με ένα γράμμα να την συνοδεύει, σύμφωνα με το οποίο ο Bigfoot έκοβε μήλα από τον κήπο της.
mysterious_5.JPG
Το 1964, ένας πυροσβέστης, με το όνομα Jim Templeton, έβγαλε μερικές φωτογραφίες της κόρης του, σε μία από αυτές όμως εμφανίστηκε το μεγαλύτερο μυστήριο που βρέθηκε ποτέ σε φωτογραφία, αφού εμφανίζεται ένας... διαστημάνθρωπος να κοιτά τον ουρανό, πίσω ακριβώς από την κόρη του πυροσβέστη.
Σύμφωνα με τον πατέρα, στην περιοχή υπήρχαν μόνο άλλες δύο γυναίκες.

mysterious_6.JPG
Το 1942, αμέσως μετά την είσοδο των ΗΠΑ στον 2ο Π.Π. μία σειρά από φώτα γέμισαν τον αέρα του Λος Άντζελες.
Πολλοί πίστεψαν ότι η πόλη δεχόταν επίθεση από τους Ιάπωνες, όμως τελικά οι αρχές έκαναν λόγο για λάθος συναγερμό.
Κάποιοι έκαναν λόγο για μαζική επιδρομή στην πόλη από UFO.

mysterious_7.JPG
Στα μέσα του 1900 μία οικογένεια μετακόμισε στο νέο της σπίτι στο Tεξας, όπου και έβγαλε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται, ένα αγόρι να κρέμεται από το ταβάνι. Κανένα από τα μέλη της οικογένειας δεν μπόρεσε να εξηγήσει αυτό που έβλεπε στην φωτογραφία.

mysterious_10.JPG
Το 1963 τραβήχτηκε μία φωτογραφία σε εκκλησία της Αγγλίας όπου φαίνεται μία φιγούρα που μοιάζει με τον Χάρο, να κοιτά προς την κάμερα. Ο Reverend Lord που έβγαλε την φωτογραφία, είναι σίγουρος πως δεν υπήρχε τίποτα στο σημείο.
Ειδικοί που εξέτασαν την φωτογραφία, τονίζουν πως δεν έχει υποστεί μοντάζ, ενώ και η εκκλησία δεν έχει ιστορικό παρόμοιων φαινομένων.
mysterious_8.JPG
Στις αρχές του 2014, το Curiosity έστειλε από τον Άρη φωτογραφίες της επιφάνειας του πλανήτη, όμως σε μία από αυτές φαίνεται μία λάμψη από φλόγα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι οφθαλμαπάτη ενώ άλλοι αναφέρουν ότι ίσως να έρχεται κάτω από το έδαφος, όπου υπόγεια ζουν εξωγήινοι.

mysterious_9.JPG
Ο "Μαύρος Ιππότης", είναι ένα αντικείμενο που πιστεύεται ότι στέλνει μηνύματα στην Γη. Κατά τον "ψυχρό πόλεμο", πιστεύονταν ότι είναι δημιούργημα των Ρώσων. Τελικά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το αντικείμενο ανήκει σε εξωγήινους με το οποίο κατασκοπεύουν την ανθρώπινη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου