Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ίβιτς μας απογοήτευσες!

Image result for βλανταν ιβιτςΚαι ενώ την προηγούμενη χρονιά ο κύριος Ίβιτς έδειξε ότι μπορεί να κουμαντάρει το μεγάλο καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ, φέτος προσπαθεί να αποδείξει ότι κακώς τον πίστεψαν στον ΠΑΟΚ.









Και για να ξηγιόμαστε από την αρχή, το πρόβλημα δεν είναι η ήττα από μια σοβαρή όμαδα που λέγεται Καραμπάχ αλλά η γενική εικόνα της ομάδας.

Θα μου πείτε ότι ο ΠΑΟΚ φέτος παρουσιάζεται βελτιωμένος σε σχέση με άλλες χρονιές. Και διερωτούμαι πραγματικά σε ποιό τομέα δείχνει βελτιωμένος από τη στιγμή που τα οικονομικά επίπεδα του ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει, τίποτα δεν φαίνεται να βελτιώνεται.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ φέτος με ποιοτικές προσθήκες να έχει την κατοχή στα παιχνίδια του αλλά τίποτε περισσότερο. Τις ομάδες αγκάθια που κάθε χρόνο παραδοσιακά δεν κερδίζουμε, ούτε φέτος τις κερδίσαμε ( π.χ Ολυμπιακός, Ξάνθη) και ακόμα είμαστε στις αρχές.

Δεν επιτρέπεται κύριε Ίβιτς να σε κερδίζει στο σπίτι σου μια ομάδα που δεν είχε ποτε στην ιστορία της νίκη εκτός έδρας.

Δεν επιτρέπεται κύριε Ίβιτς να αφήνεις στο παιχνίδι ένα επιθετικό που ονομάζεται Κλάους και έχει ξεχάσει πως μπαίνει η μπάλα στο πλεχτό και να αφήνεις έξω τον ποιοτικότερο επιθετικό που διαθέτει η ομάδα σου, τον Περέιρα, που συνεχως σε εκθέτει με τις εμφανίσεις του. Και στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να απειλείσει τη  Καραμπάχ και το έδειξε με την είσοδο του.

Δεν επιτρέπεται κύριε Ίβιτς να κάνεις πόλεμο το καλοκαίρι να έρθει ο Βαρέλα και να αποδεικνύεται μέχρι στιγμής ο χειρότερος σου αμυντικός και να θέτεις εκτός ομάδας τον Χατζηισαϊα, που είναι κατα πολύ ανώτερος του. Ο κύριος Βαρέλα φέρει σοβαρή ευθύνη στο γκολ της Καραμπάχ αφού μάρκαρε με τα μάτια του τον επιθετικό στη φάση του τέρματος, όπως ευθύνη φέρει και για την ήττα από τον Ολυμπιακό αφού εκτός απο το αυτογκολ μάρκαρε με τα μάτια τον Μιλιβόγεβιτς στο δεύτερο τέρμα. Φαίνεται το συνηθίζει.

Δεν επιτρέπεται κύριε Ίβιτς χθές στο παιχνίδι με τη Καραμπάχ η ομάδα σου να μην κάνει μια σοβαρή επιθετική προσπάθεια. Δεν επιτρέπεται προπονητή Ίβιτς σε ομάδες κατώτερες όπως η Βέροια να μην μπορείς να σκοράρεις ή να αγκομαχάς να κερδίσεις τον Ηρακλή των χιλίων προβλημάτων.

Κύριε Ίβιτς μας απογοήτευσες. Και επειδή ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι απογοητευένος εδώ και πολλά χρόνια πρέπει να έρθει ένας σοβαρός προπονητης εγνωσμένης αξίας και όχι να κάνει την πρακτική του στην ομάδα ο κάθε ένας που ονειρευεται να γίνει προπονητής.

Και επειδή και τούτη η χρονιά κύριε Ιβάν Σαββίδη έχει χαθεί από τον Νοέμβριο, φέρε σε παρακάλώ ένα σοβαρό προπονητή και δύο τρέις παιχταράδες να δούμε λίγη μπαλίτσα γιατί πόνεσαν τα ματάκια μας.

ΜΕ ΑΓΑΠΗ,

365days-2blog.blogspot.com

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου